________________________________________________________________________________

Concerten 2022

CORONA UPDATE: Per 27-2 is een coronatoegangsbewijs niet meer nodig. Een ieder kan dan onze concerten bezoeken. Vooraf reserveren is ook niet noodzakelijk (wel verstandig indien je verzekerd wilt zijn van een plek).
Reserveren kan op info@hetkloosterhuis.nl onder vermelding van je naam en aantal kaartjes.

 

De concerten duren doorgaans een uur, soms met wat uitloop. Na afloop is er gelegenheid om een drankje te drinken in onze kleine (aangrenzende) kapel of (bij mooi weer) in de tuin van het Kloosterhuis. Dit is bij de entreeprijs inbegrepen.

 

Afgelopen concerten

zondag 27 februari 2022     16:00     Maurits Roes Trio (jazz)

Denk aan Bill Evans, Keith Jarrett, Herbie Hancock: dit zijn de ingrediënten voor dit jazz trio onder leiding van Maurits Roes (piano). Hij staat bekend om zijn subtiele improvisaties en lyrische eigen composities met veel aandacht voor de harmonieën. Dit keer wordt hij vergezeld door twee wel zeer gerenommeerde muzikanten: Frans van der Hoeven (bas) en Pieter Bast (drums). Maurits Roes begon op zijn 8e aanvankelijk met klassieke muziek. Op latere leeftijd werd hij gegrepen door de klanken van de eminente jazzpianist Bill Evans. In 2007 studeerde hij af op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en kwam zijn eerste cd ‘Essential Elements’ uit.

Laat je meevoeren door de warme klanken van dit jazz trio. Muziek en noten als de woorden van een dichter die op zoek is naar iets ongrijpbaars en het soms aanraakt. Benieuwd? Luister hier voor, of kijk op https://www.mauritsroes.com

Entree: 9 euro incl. een drankje na afloop