________________________________________________________________________________

Concerten 2022-2023

Vooraf reserveren is ook niet noodzakelijk (wel verstandig indien je verzekerd wilt zijn van een plek). Reserveren kan op info@hetkloosterhuis.nl onder vermelding van je naam en aantal kaartjes.
De concerten duren doorgaans een uur, soms met wat uitloop. Na afloop is er gelegenheid om een drankje te drinken in onze kleine (aangrenzende) kapel of (bij mooi weer) in de tuin van het Kloosterhuis. Dit is bij de entreeprijs inbegrepen.

 

Komende concerten

 

Zondag 9 okt 2022 16:00  Concert Rhenus Ensemble

rhenus ensemble

Drie jonge musici – dwarsfluit, viool en cello – maken kamermuziek met passie. Verrassend, uitdagend, diepe intensiteit. Deze begrippen zijn kenmerkend voor het Rhenus Ensemble. Opgericht in het voorjaar van 2016 heeft dit ensemble zich ontwikkeld als een kamermuziekensemble dat met kennis, passie en plezier concerten geeft en een diepe indruk achterlaat bij het publiek. De musici inspireren en motiveren elkaar om op zo hoog mogelijk niveau kamermuziek te maken. Het repertoire reikt van barokmuziek tot moderne klassieke muziek. In Sambeek zullen zij hun programma ‘Crossing Borders’ ten gehore brengen, met werken van o.a. Hoffmeister, Girtain, Walckiers en het Devienne Trio. Meer info: https://rhenusensemble.weebly.com/

 

Entree: € 9,- inclusief een drankje na afloop, contant te betalen bij de ingang.

U kunt reserveren via info@hetkloosterhuis.nl (vrije inloop mag ook)

 

Overige concerten seizoen 2022-2023

Zondag 13 nov 2022 16:00   Concert pro en contra

Zondag 12 mrt 2023 16:00   Concert Ray Unlimited

Zondag 14 mei 2023 16:00   Concert Pipelare